Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie »
NL | FR
Onze catalogiKlik op een catalogus om deze in pdf vorm te downloaden.

Trouwfeest verhuur feestmaterialen

Trouwen...de mooiste dag van je leven. Maar het inrichten van uw locatie wil nog wel eens voor hoofdpijn zorgen. Stop met zoeken! Party Rent helpt u om van uw trouwfeest een overgetellijke happening maken? In onze online verhuurshop shop.partyrent.be vindt u alles wat u nodig heeft!

Allerlei formaten tafels, stoelen, krukken, banken en poefs in oneindig veel variaties, kleuren en modellen. Glaswerk, porselein en complete keukeninrichtingen voor trouwfeesten. U staat versteld van wat we u allemaal nog meer kunnen bieden. Want naast levering van de klassieke feestbenodigdheden, speelt Party Rent ook in op de vraag van haar klanten en de hedendaagse trends in de steeds evoluerende evenementenwereld. Hierbij wordt veel aandacht geschonken aan de kwaliteit van het materiaal.

Dus bent u op zoek naar verhuur van feestmaterialen voor uw Trouwfeest? Bestel dan nu bij Party Rent! Dé specialist in verhuur van glaswerk, bestek, porselein en meubilair op feesten en evenementen.
Wegens faillissement van Party Rent Nv zoekt curator Mr. Ph. Rauter een kandidaat overnemer.
Kandidaat- overnemers dienen contact op te nemen met VH Auctions Bvba welke door de curatele is aangesteld als faillissementsmakelaar.

Indien er geen ernstige biedingen kunnen worden voorgelegd zal VH Auctions Bvba de roerende goederen te koop aanbieden via zijn online veilingplatform: www.vhauctions.com

U kan VH Auctions Bvba contacteren op het nummer +32 3 246 22 29 of per email info@vhauctions.be of rechtstreekse link naar de website www.vhauctions.com